Vi har samlet vores bedste rejsetips til dig

Det kan være svært at navigere i hvordan man skal forholde sig til forsikringer, fremmed valuta og gebyrer når turen får til udlandet. Vi har samlet de bedste tips til, hvordan du kommer bedst afsted og kan nyde ferien uden bekymringer. Læs med her!


Hæv og betal altid i den lokale valuta!

Du kan bruge dit PlusGuldkort i hele verden. Det kan altid bedst svare sig, at betale i den lokale valuta, da man derfor ikke skal betale for gebyr for at veksle.

Hæv altid kontanter ejet af de store bankers automater!
Når du hæver penge fra en udenlandsk automat, så kan der blive pålagt store gebyrer. Derfor anbefaler vi at du tjekker priserne på kontanthævninger eller udelukkende holder dig til at hæve fra automater, som er ejet af de store banker (dette råd er især til dig, der rejser til USA).

Medbring dit NemID på rejsen!
Så kan du nemt overføre penge og betale regninger, hvis du skulle have glemt at sætte en til betaling.

Hold øje med dine transaktioner i appen!
Hvis uheldet er ude, så skynd dig at lave en indsigelse!

Hav altid mere end et betalingskort med!
Det er altid en god idé at have mere end et betalingskort med på ferien (fx Visa og Mastercard). Hav et på dig og et i bankboksen på hotellet, så undgår du at stå uden betalingskort, hvis uheldet skulle være ude. Husk, at det er muligt at søge om et ekstrakort, hvis I er mere end en i husstanden, som er over 18 år.

Husk at slå dataroaming fra på din smart phone, når du rejser uden for EU!
Så slipper du for en overraskende stor telefonregning, når du kommer hjem. Husk altid at tjekke satserne på din udbyders hjemmeside.

Gem dele af kortet på din smart phone!
Det er muligt at downloade dele af kortet i Google Maps, så har du altid et kort ved hånden, og så slipper for at bruge din data på at tjekke kortet. Læs mere om hvordan du gør her

 

Vi håber, du kan bruge vores rejsetips og ønsker dig en god rejse!