Ansøg om PlusGuldkort som en del af 3F’s medlemsfordele

Er du medlem af 3F, kan du naturligvis gøre brug af 3F medlemsfordele og rabatter. Som medlem af 3F opfylder du automatisk kravet om et PlusGuldkort. Et PlusGuldkort er en kombination af et medlems-, rabat- og kreditkort, hvor du kan få rabatter i omkring 1.300 butikker og webshops i Danmark. Du bruger det som et almindeligt kreditkort, hvor du kan spare penge på både rejser, elektronik, forsikringer, tøj og meget mere. Ud over den normale PlusKort rabat, får du med PlusGuldkort adgang til ekstra særlige fordele og overraskelser. PlusGuldkortet er samtidig et Mastercard, og du kan derfor anvende kortet i størstedelen af verdenen.

Hvordan virker det og hvordan får du rabat?

PlusKort samarbejder med omkring 1.300 butikker og webshop med attraktive rabatter. PlusGuldkort giver dig adgang til ekstra gode rabatter. Husk, at du altid kan se, hvordan du får rabat på pluskort.dk. Kortet er et Mastercard og du kan derfor bruge dit 3F PlusGuldkort som et almindeligt kreditkort, både i Danmark og udlandet.

Hvorfor PlusGuldkort? – Et kreditkort med mange fordele og rabatter:

  • 0 kr. i årligt gebyr
  • Rabat i 1.300 butikker og webshops
  • EKSTRA Guldfordele og rabatter oven i eksisterende PlusKort rabatter
  • Ingen renter i op til 52 dage
  • Uafhængigt af din egen bank
  • Kan bruges i hele verden
  • Gratis købsforsikring – Læs mere om købsforsikring her


Eksempel på Guldfordele:
Ny udvalgt EKSTRA rabat hver måned – oftest dobbelt op af den almindelige rabat!

PlusGuldkort – En del af 3F’s rabatter

Som en del af 3F medlemsfordele, koster det dig ikke noget at have et PlusGuldkort. Kreditkortet er ganske gratis, hvis man betaler saldoen ud hver måned. Alle medlemmer af 3F kan ansøge om et PlusGuldkort. Ønsker du også at spare penge ved at få ekstra rabatter, så kan du ansøge nemt ved at klikke på dette link.

Er du ikke medlem af 3F, kan du se de 18 andre forbund her, som også giver adgang til PlusGuldkort.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på 33 42 37 10 alle hverdage 9.00 – 16.00.