Opnå gode rabatter og fordele med et PlusGuldkort via Centralforeningen for Stampersonels medlemsfordele

Er du blandt de 9000 medlemmer af CS fagforening, kan du via deres medlemsfordele ansøge om at PlusGuldkort. Med et PlusGuldkort Mastercard vil du få adgang til en lang række af attraktive fordele og rabatter blandt 1.300 PlusKort samarbejdspartnere. Et PlusGuldkort er både dit medlems-, rabat- og kreditkort samlet i et og det kan bruges ligesom et almindeligt betalingskort i hele landet og udlandet.

Ekstra Guldfordele for CS medlemmer

Udover de sædvanlige rabatter du har med et PlusKort, får du med et PlusGuldkort, adgang til en ny ekstra Guldfordel hver måned. Oftest får du en dobbelt op af den almindelige rabat. Du kan se, hvilket Guldfordele der er aktive lige her.

Du kan få gode besparelser på bolig, have, transport, forsikringer, tøj, oplevelser, ferie, personlig pleje og meget mere.

Klik her for at ansøge om et PlusGuldkort

Hvorfor PlusGuldkort? – Et kreditkort med mange fordele og rabatter

  • 0 kr. i årligt gebyr
  • Rabat i 1.300 butikker og webshops
  • EKSTRA Guldfordele og rabatter oven i eksisterende PlusKort rabatter
  • Ingen renter i op til 52 dage
  • Uafhængigt af din egen bank
  • Kan bruges i hele verden
  • Købsforsikring – Læs mere om gratis købsforsikring her


Hvad koster et PlusGuldkort og hvordan får man rabat?

Som en del af CS fagforeningens fordele, vil det ikke koste dig noget at have et PlusGuldkort Mastercard. Kreditkortet er gratis i oprettelse, og du vil heller ikke blive påkrævet et årligt gebyr. Du har også mulighed for at få rentefri kredit i op til 52 dage, så længe at du betaler din saldo ud hver måned. Du kan naturligvis også betale dine køb tilbage over længere tid mod rentebetaling.

Når du gør brug af dit PlusGuldkort, vil rabatten oftest automatisk blive fratrukket din regning, når du handler i udvalgte butikker og webshops.

Unikke fordele for CS fagforeningens medlemmer

Alle medlemmer af Centralforeningen for Stampersonel kan ansøge om et PlusGuldkort. Hver måned kan du som indehaver af et PlusGuldkort få en unik fordel eller rabat.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på 33 42 37 10 alle hverdage 9.00 – 16.00.

Er du ikke medlem af Centralforeningen for Stampersonel, kan du læse mere her:
https://mit.cs.dk/blivMedlem/ansogningstype/