Få et PlusGuldkort som en del af Dansk Socialrådgiverforenings medlemsfordele

Er du medlem af Dansk Socialrådgiverforening kan du ansøge om et PlusGuldkort og opnå en række rabatter og fordele landet over. Et PlusGuldkort er 3 kort i 1, der både kan benyttes som et medlems- og rabatkort, samt et Mastercard kreditkort. Med et Dansk Socialrådgiverforening PlusGuldkort kan du få rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops i hele Danmark.
Foruden rabatterne du har til rådighed med et Pluskort, får du gennem et PlusGuldkort adgang til flere fordele og overraskelser hver måned. Du kan bl.a. spare penge på alt fra forsikring til elektronik, rejser og tøj. Du kan læse mere om alle fordelene ved et PlusGuldkort på siden her.

Hvordan fungerer et PlusGuldkort?

Et PlusGuldkort fungerer som et Mastercard, der bådes kan bruges i Danmark og i udlandet. Kreditkortet giver dig mulighed for at få en rentefri rabat i op til 52 dage. Når du gør brug af dit PlusGuldkort vil rabatten automatisk blive fratrukket din regning, når du handler i udvalgte butikker og webshops. Som medlem af Dansk Socialrådgiverforening er det gratis at oprette dig, og kreditkortet er gratis, så længe du betaler saldoen ud hver måned.

Fordele ved PlusGuldkort:

  • 0 kr. i årligt gebyr
  • Rabat i 1.300 butikker og webshops
  • EKSTRA Guldfordele og rabatter oven i eksisterende PlusKort rabatter
  • Ingen renter i op til 52 dage
  • Uafhængigt af din egen bank
  • Kan bruges i hele verden
  • Købsforsikring


Gratis købsforsikring inkluderet dit kreditkort

Dit PlusGuldkort er automatisk omfattet af købsforsikring. Via købsforsikringen kan du blandt andet få 180 dages All Risk forsikring, hvilket dækker over tyveri, brand eller skade som følge af en uforudset hændelse for produkter du har købt til eget brug med PlusGuldkortet.
Du kan læse meget mere om købsforsikringen her.

PlusGuldkort – en del af Dansk Socialrådgiverforenings rabatter

Med et PlusGuldkort gennem Dansk Socialrådgiverforening får du adgang til en række særlige Guldfordele og overraskelser hver måned. PlusKort samarbejder med over 1.300 butikker og webshops i hele Danmark, som tilbyder attraktive rabatter. PlusGuldkortet er et personligt kort, der indeholder medlemsinformationer og samtidig fungere som et Mastercard kreditkort, der virker i størstedelen af verden.

Ønsker du at opnå en række eksklusive rabatter og særlige medlemsfordele hos Dansk Socialrådgiverforening kan du ansøge om et PlusGuldkort her. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 33 42 37 10 alle hverdage 9.00 – 16.00.

Er du ikke medlem Dansk Socialrådgiverforening, kan du læse mere her.