Unikke fordele for HKKF medlemmer

Som medlem af Hærens Konstabel- og Korporalforening (HKKF), får du fordelagtige rabatter og fordele. Én af de fordele som HKKF medlem er, at du kan ansøge om et PlusGuldkort. Et Plusguldkort er et fysisk kreditkort, der giver dig muligheden for at få gode EKSTRA rabatter og fordele i 1.300 butikker og webshops i hele landet.

Særlige rabatter med PlusGuldkort

Udover at du kan få rabatter blandt vores 1.300 PlusKort partnerskaber, får du med et PlusGuldkort særlige fordele HVER måned. Vores guldfordele bliver hver måned opdateret med en ny rabat og det er oftest en dobbelt op af den almindelige rabat.
Du kan blandt andet gøre nogle besparelser på rejser, restaurant, service, forsikring, personlig pleje, elektronik og meget mere.

Rentefri kredit

Et PlusGuldkort er en kombination af et medlems- betalings- og kreditkort samlet i ét. Kortet bruges som et almindeligt Mastercard, hvor du har mulighed for at få rentefri kredit i op til 52 dage. Det kræver naturligvis, at du betaler din saldo ud hver måned, hvis du ønsker at undgå renterne. Du kan bruge kreditkortet i udlandet og selve kortet koster 0 kr. i oprettelse og 0 kr. årligt gebyr.

Hvordan bruger du dit PlusGuldkort?

Har du modtaget dit PlusGuldkort Mastercard, kan du få din rabat på 3 følgende måder:
1. Vis dit PlusGuldkort i butikken og få rabat
2. Betal med dit PlusGuldkort og få rabat
3. Find webshop på pluskort.dk, klik på link til webshop og indtast evt. kode- så får du din rabat
Uanset hvilken partner du benytter, vil der være en overskuelig guide til, hvordan du får rabatterne. Dem finder du på de enkelte partnersider.

PlusGuldkort – En del af HKKF’s fordele

Som medlem af HKKF’s fagforening, kan du få adgang til følgende PlusGuldkort fordele:

  • 0 kr. i årligt gebyr
  • Rabat i 1.300 butikker og webshops
  • EKSTRA Guldfordele og rabatter oven i eksisterende PlusKort rabatter
  • Ingen renter i op til 52 dage
  • Uafhængigt af din egen bank
  • Kan bruges i hele verden
  • Købsforsikring – Læs mere om gratis købsforsikring her

Bestil dit PlusGuldkort i dag

PlusKort har et samarbejde med HKKF og det koster dig derfor ikke noget at have kortet. Kreditkortet er gratis, så længe at du betaler saldoen ud hver måned. Så ønsker du at få gode ekstra rabatter hver måned, kan du nemt ansøge om et PlusGuldkort her. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 33 42 37 10 mellem 09:00 – 16:00 i alle hverdage.

Er du ikke medlem af HKKF, kan du læse mere her.