Få gode rabatter og fordele med et PlusGuldkort via Kost og Ernæringsforbundets medlemsfordele

Som medlem af Kost og Ernæringsforbundet, har du gratis mulighed for at udnytte eksklusive rabatter med et PlusGuldkort. Kortet er et Mastercard, som samler dine medlemsfordele og rabatter. Rabatter kan du få blandt 1300 butikker og webshops rundt om i landet.

Hvad koster et PlusGuldkort?

Selve kortet koster dig 0 kr., så du kan helt frit ansøge om et PlusGuldkort, hvis du er en del af Kost og Ernæringsforbundet. Udover ekstra fordele, har du også mulighed for at få en rentefri i op til 52 dage. På den måde skal du ikke bekymre dig om at betale af på dit PlusGuldkort med det samme. Du kan også frit benytte kortet i udlandet, således at din økonomiske frihed er større på dine rejser.

Hvilke fordele og rabatter kan du få?

Dit PlusGuldkort fungerer som et almindeligt kreditkort, hvor der er ekstra fordele og rabatter tilknyttet. Med det almindelige PlusKort får du rabatter i 1300 butikker og webshops. Det kan være alt fra mad, boligartikler, oplevelser til tøj, elektronik og mere. Forskellen er, at med PlusGuldkort får du ekstra Guldfordele, som er yderligere rabatter oveni – oftest dobbelt op af den almindelige rabat.

7 fordele ved PlusGuldkort

  • 0 kr. i årligt gebyr.
  • Rabat i 1300 butikker og webshops.
  • EKSTRA Guldkortfordele oveni pluskort fordele.
  • Ingen renter i op til 52 dage.
  • Uafhængig af egen bank.
  • Kan bruges i hele verden.
  • Gratis købsforsiking – Læs mere om købsforsikring her.

PlusGuldkort – En del af Kost og Ernæringsforbunds medlemsfordele

Er du medlem af Kost og Ernæringsforbundet, så kan du ansøge om dit PlusGuldkort her:

Ansøg nu

For at kunne få adgang til PlusGuldkortet, skal du som minimum være medlem af Kost og Ernæringsforbundet. Derudover skal du være fyldt 18 år og ikke være registreret i RKI, og have en indkomst om året på minimum 150.000 kr. før skat. 
Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte os på 33 42 37 10 alle hverdage mellem 09:00 – 16:00.
Er du ikke medlem af Kost og Ernæringsforbunds, kan du læse mere her: https://kost.dk/