Få et PlusGuldkort som en del af Malerforbundets medlemsfordele

Hvis du er medlem af Malerforbundet kan du ansøge om et PlusGuldkort, som giver dig fordelagtige rabatter og fordele. Et PlusGuldkort er en sammensætning af et medlems-, rabat og kreditkort, der giver dig adgang til ekstra rabatter i over 1.300 butikker og webshops i hele Danmark.
Med et PlusGuldkort får du adgang til eksklusive fordele og overraskelser. Du kan bl.a. få rabat og spare penge på alt fra elektronik, til rejser, forsikring, tøj og meget mere. Du kan læse mere om alle Guldfordele her.

Hvordan fungere et PlusGuldkort?

Et PlusGuldkort fungerer som et Mastercard, hvor du har mulighed for at få en rentefri kredit i op til 52 dage. Som medlem af Malerforbundet kan du helt gratis oprette et PlusGuldkort. Kortet har intet årligt gebyr, og det kan bruges i både Danmark og udlandet.

Hvorfor PlusGuldkort? – Et kreditkort med mange fordele og rabatter

  • 0 kr. i årligt gebyr
  • Rabat i 1.300 butikker og webshops
  • EKSTRA Guldfordele og rabatter oven i eksisterende PlusKort rabatter
  • Ingen renter i op til 52 dage
  • Uafhængigt af din egen bank
  • Kan bruges i hele verden
  • Købsforsikring

Gratis købsforsikring inkluderet i PlusGuldkort

Med dit PlusGuldkort, får du automatisk købsforsikring med helt gratis. Købsforsikringen har en række fordele og garantier. Du kan blandt andet få differencen på dit køb, hvis du finder et identisk produkt til en lavere ordinær pris. Dog skal det være indenfor 90 dage fra produktets indkøbsdato samt at du brugte dit PlusGuldkort Mastercard.
Læs meget mere om fordele på købsforsikring her.

Malerforbundets fordele med et PlusGuldkort

Et PlusGuldkort gennem Malerforbundet er din genvej til rabatter i over 1.300 butikker og webshops landet over. Kreditkortet er helt gratis, så længe du betaler din saldo ud hver måned. Du kan dog også vælge at betale dine køb tilbage over en længere periode mod at betale renter. 

Ønsker du at få ekstra rabatter og opnå en række medlemsfordele gennem et PlusGuldkort hos Malerforbundet, så ansøge om et PlusGuldkort gennem linket her. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 33 42 37 10 alle hverdage mellem 9.00 – 16.00.

Er du ikke medlem af Malerforbundet, kan du læse mere og tilmelde dig her.