Ansøg om et PlusGuldkort som en del af Fødevareforbundet NNF’s medlemsfordele

Som medlem af Fødevareforbundet NNF, kan du ansøge om et PlusGuldkort, der giver dig ekstra rabat hos et stort udvalg af PlusKort partnere. Et PlusGuldkort er et rabat- og betalingskort i ét, der kombinerer medlems-, rabat- og kreditkort. Med et PlusGuldkort kan du få rabat i mere end 1.300 butikker og webshops landet over, og du kan bruge kortet som et almindeligt Mastercard i både Danmark og i udlandet.

Ud over de rabatter du har til rådighed med et PlusKort, får du med et PlusGuldkort, adgang til ekstra fordele og overraskelser hver måned. Heriblandt kan du spare penge på alt fra elektronik, til rejser, forsikring, tøj m.m. Derudover fungerer PlusGuldkort som et kreditkort, hvor du har mulighed for at få rentefrit kredit i op til 52 dage.

Hvordan virker et PlusGuldkort og hvordan får man rabat?

Et PlusGuldkort er din genvej til ekstra store rabatter i mere end 1.300 butikker landet over. Kortet fungerer som et Mastercard, der giver dig adgang til en række fordele, og du kan bruge dit PlusGuldkort i både Danmark og udlandet. Du kan se alle de nuværende Guldfordele her.

Når du er medlem af Fødevareforbundet NNF, koster det dig ikke noget at oprette et PlusGuldkort, og du bliver ikke påkrævet et årligt gebyr for at have kortet. Du bestemmer selv, om du vil betale din saldo ud hver måned, eller om du vil betale dine køb tilbage over længere tid. Vælger at du betale af over tid, betaler du renter i den periode.

Hvorfor PlusGuldkort? – Et kreditkort med mange fordele og rabatter

  • 0 kr. i årligt gebyr
  • Rabat i 1.300 butikker og webshops
  • EKSTRA Guldfordele og rabatter oven i eksisterende PlusKort rabatter
  • Ingen renter i op til 52 dage
  • Uafhængigt af din egen bank
  • Kan bruges i hele verden

NNF-rabatter med et PlusGuldkort

Med et PlusGuldkort får du oftest dobbelt op af den almindelige PlusKort rabat hver måned! PlusGuldkort er et personligt kort, der indeholder dine medlemsinformationer og samtidig fungerer som et Mastercard, der giver adgang til en række fordele og rabatter.

Ønsker du at få ekstra rabatter og opnå en række medlemsfordele hos NNF, så ansøg om PlusGuldkort her. Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at kontakte os på telefonnummer 33 42 37 10 alle hverdage 9.00 – 16.00.

Er du ikke medlem af NNF, kan du læse mere her.