Ansøg om et PlusGuldkort gennem Politiforbundet og få adgang til en række medlemsfordele

Hvis du er medlem af fagforeningen Politiforbundet, kan du ansøge om et PlusGuldkort og få adgang til en række fordele og rabatter landet over. Et PlusGuldkort er et medlems-, rabat- og kreditkort, som giver dig rabatter i over 1.300 butikker og webshops i Danmark. Kortet fungerer som et almindeligt Mastercard, og kan benyttes i Danmark og i udlandet.

Som medlem af Politiforbundet koster det dig ikke noget at oprette et PlusGuldkort, og du skal ikke betale et årligt gebyr. Med et PlusGuldkort kan du få rabat på alt fra køb af sko, til rejser, billeje m.m. Derudover har du mulighed for at få en rentefri kredit i op til 52 dage. Du kan læse mere om de nuværende Guldfordele her.


Hvorfor PlusGuldkort? – Et kreditkort med mange fordele og rabatter

  • 0 kr. i årligt gebyr
  • Rabat i 1.300 butikker og webshops
  • EKSTRA Guldfordele og rabatter oven i eksisterende PlusKort rabatter
  • Ingen renter i op til 52 dage
  • Uafhængigt af din egen bank
  • Kan bruges i hele verden

Politiforbundets medlemsfordele og rabatter

Et PlusGuldkort gennem Politiforbundet giver dig adgang til særlige Guldfordele og overraskelser hver måned. Kortet bruges som et almindeligt Mastercard, og kan derfor anvendes i størstedelen af verden. PlusKort samarbejder med over 1.300 butikker og webshops, og med et PlusGuldkort får du attraktive EKSTRA rabatter hver måned.

Hvordan ansøger jeg om et PlusGuldkort gennem Politiforbundet?

Som medlem af fagforeningen Politiforbundet koster det dig ikke noget at oprette eller have et PlusGuldkort. Kreditkortet er nemlig ganske enkelt gratis, så længe du betaler saldoen ud hver måned. Du kan også vælge at betale dine køb tilbage over længere tid mod at betale renter. Er du medlem af Politiforbundet kan du ansøge om et PlusGuldkort ved at klikke her.

Ønsker du også at spare penge og opnå en række rabatter og fordele? Så ansøg om et PlusGuldkort nu, og opnå en række medlemsfordele.

Er du ikke medlem af Politiforbundet, kan du læse mere her.