Ansøg om et PlusGuldkort via Radiograf Rådets medlemsfordele

Er du medlem af Radiograf Rådets fagforening kan du gøre brug af de mange fordele og rabatter, der kommer som en del af medlemskabet. Som medlem af Radiograf Rådet kan du få et PlusGuldkort Mastercard. Kortet er en kombination af et medlems-, rabat- og kreditkort, hvor du kan få unikke rabatter og fordele i omkring 1.300 butikker og webshops i Danmark.

Hvilket fordele er der og hvad koster det?

Som medlem af Radiograf Rådet opfylder du automatisk kriteriet for at kunne ansøge om et PlusGuldkort. Kortet er gratis at bestille og der er ikke noget årsgebyr.

Du kan læse mere om priser og vilkår her.

Med et PlusGuldkort har du muligheden for at udnytte ekstra gode rabatter oveni de eksisterende rabatter. Hver måned vil der være en ny rabat til attraktive butikker, services eller oplevelser. Oftest er der dobbelt op af den almindelige rabat.

Se de tidligere eller nuværende Guldfordele her.

Gratis købsforsikring inkluderet

Med dit PlusGuldkort, får du automatisk købsforsikring med helt gratis. Købsforsikringen har en række fordele og garantier. Du kan blandt andet få differencen på dit køb, hvis du finder et identisk produkt til en lavere ordinær pris. Dog skal det være indenfor 90 dage fra produktets indkøbsdato, samt at du betalte hele varen med dit PlusGuldkort Mastercard.

Læs meget mere om fordele på købsforsikring her.


Hvordan ansøger jeg om et PlusGuldkort gennem Radiograf Rådet?

Som medlem af fagforeningen Radiograf Rådet koster det dig ikke noget at oprette eller have et PlusGuldkort. Kreditkortet er ganske enkelt gratis, så længe du betaler den skyldige saldo ud hver måned. Du kan også vælge at betale dine køb tilbage over længere tid mod at betale renter. Er du medlem af Radiograf Rådet kan du ansøge om et PlusGuldkort ved at klikke her.