Ansøg om et PlusGuldkort som en del af Safu’s medlemsfordele

Er du medlem af Safu, kan du gøre brug af Safu’s medlemsfordele og rabatter. Som medlem af Safu kan du ansøge om et PlusGuldkort. Et PlusGuldkort er en kombination af et medlems-, rabat- og kreditkort, hvor du kan få eksklusive rabatter i omkring 1.300 butikker og webshops i Danmark. Ud over den normale PlusKort rabat, får du med PlusGuldkort adgang til ekstra særlige fordele og overraskelser hver måned. PlusGuldkortet er samtidig et Mastercard, og du kan derfor anvende kortet i størstedelen af verdenen.

Fordele ved PlusGuldkort

Udover de nuværende rabatter med Pluskort, får du med et PlusGuldkort hver måned en EKSTRA rabat oveni den eksisterende rabat. Vi tilbyder hos en udvalgt partner oftest en dobbelt op af den almindelige rabat – hver eneste måned. Du kan blandt andet se den nuværende månedes Guldfordel her.

5 gode fordele:
• 0 kr. i årligt gebyr
• Rabat i 1.300 butikker og webshops
• EKSTRA Guldfordele og rabatter oven i eksisterende PlusKort rabatter
• Rentefri periode
• Gratis købsforsikring

Ansøg om PlusGuldkort ved at klikke her.

Gratis prisgaranti i dit PlusGuldkort

Med et PlusGuldkort får du gratis købsforsikring oveni. Du betyder, at du blandt andet kan få erstattet dit produkt, hvis du mister det på grund af tyveri, brand eller skade som følge af en pludselig og uforudset hændelse.
Du får også 90 dages prisgaranti, så hvis du har købt et produkt til ordinær pris med dit PlusGuldkort og du indenfor 90 dage fra købsdatoen, finder det samme produkt til en lavere pris, gives erstatning for differencen. Eneste betingelse er, at hele produktet skal være betalt med dit PlusGuldkort.

Læs mere om købsforsikringen her.

Safus’ fordele med et PlusGuldkort

Et PlusGuldkort gennem Safu er din genvej til rabatter i over 1.300 butikker og webshops landet over. Kreditkortet er helt gratis, så længe du betaler din saldo ud hver måned. Du kan også vælge at betale dine køb tilbage over en længere periode mod at betale renter.


Ønsker du at få ekstra rabatter og opnå en række medlemsfordele gennem Safu, så kan du ansøge om et PlusGuldkort gennem linket her. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 33 42 37 10 alle hverdage mellem 9.00 – 16.00.

Er du ikke medlem af Safu, kan du tilmelde dig her