Ansøg om et PlusGuldkort som en medlemsfordel hos Serviceforbundet


Som medlem af Serviceforbundet kan du ansøge om et PlusGuldkort, der tilbyder dig masser af rabatter og en række fordele landet over. Et PlusGuldkort er 3 kort i 1, for ud over at være et medlems- og rabatkort, er det også et Mastercard, som du kan benytte både i Danmark og i udlandet. Med et PlusGuldkort kan du få ekstra rabatter i omkring 1.300 butikker og webshops i Danmark. Kortet fungerer som et Mastercard, hvor du har mulighed for at få en rentefri kredit i op til 52 dage. Som medlem af Serviceforbundet er det gratis at oprette et PlusGuldkort, og der er intet årsgebyr på kortet.

 

Serviceforbundets fordele med et PlusGuldkort

Gennem et PlusGuldkort får du særlige rabatter og fordele hver måned. Kreditkortet er din genvej til rabatter i over 1.300 butikker landet over, og kortet giver dig mulighed for at spare penge på alt fra elektronik, til forsikring, tøj, rejser og meget mere.
PlusGuldkort kommer med mange fordele:

  • 0 kr. i årligt gebyr
  • Rabat i 1.300 butikker og webshops
  • EKSTRA Guldfordele og rabatter oven i eksisterende PlusKort rabatter
  • Ingen renter i op til 52 dage
  • Uafhængigt af din egen bank
  • Kan bruges i hele verden


PlusGuldkort – En del af Serviceforbundets rabatter


Er du interesseret i at spare en masse penge og opnå en række fordele? Så ansøg om et PlusGuldkort. Kreditkortet er helt gratis, så længe du betaler din saldo ud hver måned. Du kan også vælge at betale dine køb tilbage over længere tid. Alle Serviceforbundets medlemmer kan ansøge om et PlusGuldkort gennem linket her.


Har du nogle spørgsmål eller henvendelser inden du ansøger om et PlusGuldkort, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 33 42 37 10 alle hverdage mellem 9.00 – 16.00. Du kan også læse mere om PlusGuldkort og vores fordele ved at klikke på linket her.


Er du ikke medlem af Serviceforbundet, kan du læse mere her.