Ansøg om et PlusGuldkort som medlemsfordel hos Socialpædagogerne

Som medlemsfordel hos SL kan du nu ansøge om et PlusGuldkort, og få adgang til en række rabatter og fordele landet over. Et PlusGuldkort er et medlems-, rabat- og kreditkort, som giver dig ekstra gode rabatter i over 1.300 butikker og webshops i Danmark. Kortet fungerer som et MasterCard, som kan benyttes både i Danmark og i udlandet.

Udover at opnå en række rabatter landet over har du med et PlusGuldkort mulighed for at få en rentefri kredit i op til 52 dage. Derudover bestemmer du selv, om du vil betale din saldo ud hver måned, eller om du vil betale dine køb tilbage over en længere periode mod rentebetaling. Som medlem af SL koster det dig ikke noget at ansøge om og oprette et PlusGuldkort, og du skal ikke betale et årligt gebyr.

PlusGuldkort – Kombineret medlems-, rabat- og betalingskort med mange fordele:

  • 0 kr. i årligt gebyr
  • Rabat i 1.300 butikker og webshops
  • EKSTRA Guldfordele og rabatter oven i eksisterende PlusKort rabatter
  • Ingen renter i op til 52 dage
  • Uafhængigt af din egen bank
  • Kan bruges i hele verden
  • Købsforsikring

Gratis købsforsikring inkluderet

Når du bestiller dit PlusGuldkort, er det automatisk omfattet af købsforsikring. Købsforsikringen er ganske gratis og det indeholder blandt andet forlænget garanti og 180 dages All Risk forsikring. 180 dages All Risk dækker blandt andet dit PlugsGuldkort køb, hvis du mister produktet ved tyveri, brand eller skade som følge af en pludselig og uforudset hændelse.
Du kan læse meget mere om købsforsikringens vilkår og betingelser her.

SL’s rabatter og medlemsfordele med et PlusGuldkort

Et PlusGuldkort er din genvej til rabatter i over 1.300 butikker i hele landet, og kreditkortet giver dig mulighed for at spare mange penge på alt fra rejser, til elektronik, tøj og meget mere. Du kan læse mere om de nuværende Guldfordele her.

Ansøg om et PlusGuldkort gennem SL her

Er du interesseret i at opnå favorable rabatter og fordele gennem et PlusGuldkort, så ansøg om et PlusGuldkort nu. Som medlemsfordel hos SL kan du ansøge om et PlusGuldkort gennem linket her.

Har du spørgsmål eller henvendelser inden du ansøger om et PlusGuldkort, er du altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 33 42 37 10 alle hverdage mellem 9.00 – 16.00.

Er du ikke medlem af Socialpædagogerne, SL, kan du læse mere og blive medlem ved at klikke her.