Opnå gode rabatter og fordele med et PlusGuldkort via Spillerforeningens medlemsfordele

Er du medlem af Spillerforeningens fagforening, kan du ansøge om et PlusGuldkort, som giver dig en masse gode fordele og rabatter blandt forskellige PlusKort partnere. Et PlusGuldkort er både et rabat-, betalings- og kreditkort samlet i ét. Kortet er et fysisk Mastercard, der giver dig mulighed for at udnytte et stort udvalg af ekstra rabatter og fordele i mere end 1.300 butikker og webshops i Danmark. Kortet kan desuden benyttes i udlandet, da det fungerer som et almindeligt kreditkort, hvor det er muligt med rentefri kredit i op til 52 dage.

Udover de eksisterende rabatter du får med et PlusKort, får du med PlusGuldkort adgang til ekstra guldfordele og overraskelser hver måned. Du kan opnå ekstra besparelser på alt fra rejser, tøj, forsikring, service, elektronik, møbler, mad, personlig pleje og meget mere.

6 fordele med et PlusGuldkort

  • 0 kr. i årligt gebyr
  • Rabat i 1.300 butikker og webshops
  • EKSTRA Guldfordele og rabatter oven i eksisterende PlusKort rabatter
  • Ingen renter i op til 52 dage
  • Kan bruges i hele verden
  • Købsforsikring

Sådan virker et PlusGuldkort og sådan får man rabat

Når du har modtaget PlusGuldkortet, kan du med det samme gøre brug af de mange fordele og ekstra rabatter. Når du bruger kreditkortet i de fysiske butikker, vil rabatten ofte blive fratrukket automatisk ved betaling. Ved andre tilfælde som eksempelvis online handel, oplyser vi med diverse links, som du skal klikke på for at opnå rabatterne. Uanset hvilken rabat du ønsker at bruge, kan du altid finde de nødvendige informationer under de specifikke partnerskaber.

Gratis købsforsikring – Uden selvrisiko

Når du modtager dit PlusGuldkort, vil du automatisk være dækket af købsforsikringen. Købsforsikringen er gratis og uden selvrisiko.

I dit PlusGuldkort købsforsikring indgår:
• 90 dages prisgaranti
• 180 dages All Risk forsikring
• Forlænget garanti
• Online købs- og leveringsforsikring
• Eventafbestillingsforsikring

Du kan læse mere om købsforsikringen her.

Hvad koster et PlusGuldkort?

Når du er medlem af Spillerforeningen, koster det dig ikke noget at oprette et PlusGuldkort, og du bliver heller ikke påkrævet noget årligt gebyr for at have kortet. Betaler du din kredit inden for 52 dage, vil du også slippe for at betale for renten. Det er også muligt for dig at betale dine køb tilbage over længere tid ved at betale renter.

Spillerforeningen – Ekstra rabatter med et PlusGuldkort

Med et PlusGuldkort i hånden får du oftest dobbelt op af den almindelige PlusKort rabat hos en ny PlusKort partner hver eneste måned. PlusGuldkortet er dit personlige medlems- betalings- og kreditkort samlet i ét.

Så ønsker du at gøre brug af ekstra guldfordele og rabatter, kan du nemt ansøge om et PlusGuldkort her. Har du spørgsmål, kan du naturligvis kontakte os på 33 42 37 10 alle hverdage fra 09:00 til 16:00.

Er du ikke medlem af Spillerforeningens fagforening, kan du læse mere ved at klikke på linket herunder:

https://www.spillerforeningen.dk/medlemskab/