Få gode rabatter og fordele med et PlusGuldkort Mastercard – En del af Teknisk Landsforbunds medlemsfordele

Er du blandt de 30.000 medlemmer af Teknisk Landsforbunds fagforening, kan du også få gavn af PlusGuldkorts attraktive rabatter og fordele. Som en del af Teknisk Landsforbund medlemsfordele, kan du ansøge om et PlusGuldkort. Man kan bruge det som betaling i alle butikker, som tager Mastercard, men der kun rabatter i udvalgte butikker. Kreditkortet er et Mastercard, som kan anvendes i hele landet og i udlandet.

Hvorfor vælge et PlusGuldkort?

Udover de nuværende rabatter med Pluskort, får du med et PlusGuldkort en EKSTRA rabat oveni den eksisterende rabat. Vi tilbyder oftest en dobbelt op af den almindege rabat – hver eneste måned. Du kan blandt andet se de nuværende måneders Guldfordele her.

Du kan opnå ekstra rabatter og fordele blandt udvalgte 1300 butikker og webshops i landet. Du kan gøre gode besparelser på blandt andet auto, transport, elektronik, ferie, oplevelser, personlig pleje, tøj, forsikringer og meget mere.

5 gode fordele

  • 0 kr. i årligt gebyr
  • Rabat i 1.300 butikker og webshops
  • EKSTRA Guldfordele og rabatter oven i eksisterende PlusKort rabatter
  • Ingen renter i op til 52 dage
  • Kan bruges i hele verden

Ansøg om PlusGuldkort ved at klikke her.

Rentefri kreditkort

Som medlem af Teknisk Landsforbunds fagforening koster PlusGuldkortet dig 0 kr. i oprettelse og 0 kr. i årligt gebyr. Kreditkortet er ganske enkelt gratis at have og du har mulighed for rentefri kredit i 52 dage. Det kræver blot at du betaler din saldo ud hver måned. Du kan også betale din køb tilbage over en længere periode mod rentebetaling.

Købsforsikring – uden ekstra omkostning

Køber du en vare med PlusGuldkortet er det også omfattet vores købsforsikring – uden beregning. I købsforsikringen indgår følgende:

  • 90 dages prisgaranti
  • 180 dages All Risk forsikring
  • Forlænget garanti
  • Online købs- og leveringsforsikring
  • Eventafbestillingsforsikring


Du kan eksempelvis få erstatning for op til 25.000 kr. hvis du mister et produkt købt med PlusGuldkortet i forbindelse med tyveri, brand eller skade som følge af en pludselig og uforudset hændelse. Du kan læse meget mere om købsforsikringen her.

PlusGuldkort – En del af Teknisk Landsforbunds fordele

Som en del af Teknisk Landsforbunds fordele kan alle medlemmer ansøge om et PlusGuldkort. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på 33 42 37 10 alle hverdage fra 09:00 – 16:00.

Er du ikke medlem af Teknisk Landsforbund, kan du læse mere her:
https://tl.dk/om-os/bliv-medlem/